forum - Sezon 2011

Forum » STARGARDZKI KLUB MOTORYZACYJNY (Woj. Zachodniopomorskie) » Woj. Zachodniopomorskie / Gadka » Sezon 2011

Dodał

Wypowiedź

maciejszypu… foto
  • Administrator
Wysłany: 2011-12-16 16:59:24
Witam wszystkich,

Na wstępie chciałbym podziękować wszystkim uczestnikom w wyprawach i uczestnikom w naszych imprezach!

Cieszy mnie liczba osób która się ciągle powiększa jeśli chodzi o użytkowników i osób przyjeżdżających na imprezy. Myślę, że sezon 2011 można zaliczyć do udanych.. Udało nam się zorganizować trzy imprezy na których można było się cieszyć dużą ilością odwiedzających (jednak z motoryzacją w naszym regionie zach-pom nie jest aż tak tragicznie jak myślałem)..

Mamy kilka planów na kolejny sezon 2012.. Co z tego wyjdzie zobaczymy, zapraszamy wszystkich który się wstydzą lub są jakieś inne przyczyny zaczepiać nas na zlotach/spotach ponieważ warto poznawać nowych ludzi i nowe poglądy Oraz mam nadzieję, że grono SKM w 2012 jeszcze się powiększy i będziemy większym gronem jeździć na imprezy w Polsce lub zagranicą.

Życzę WESOŁYCH ŚWIĄT i spokojnych oraz SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU oraz UDANEJ ZABAWY!

Do zobaczenia na drodze ;-)

p. s. Szykujcie się na rozpoczęcie sezonu

Wysłany: 2011-12-17 20:17:50
Kurde zima dopiero przed nami... a już mi brakuje zlotów, człowiek się nudzi, czasami zabijam czas śmigając w kółko bez sensu
Wysłany: 2011-12-18 22:24:37
Ta zła zima.
Ja się już przygotowuję na rozpoczęcie, wpadnę jednośladem.

Edytowano 1raz, ostatnia edycja 2011-12-18 22:25:32

scenic_17 foto
  • Klubowicz
Wysłany: 2011-12-19 12:53:56
ja mam nadzieje ze na rozpoczeciu w koncu uda mi sie pojawic nowym nabytkiem =]
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!

• Temat otwarty